ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ
ΚΕΙΜΕΝΑ – ΣΧΟΛΙΑ

Η αποσυμφόρηση των νησιών και η συμφόρηση της Ελλάδας

Πάτριοτ και «πατριώτες»

Από το www.greekattack.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Η λιποταξία της ιντελιγκέντσιας

Επανακτώντας το κράτος στην ΕΕ

Από το www.greekattack.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
(ΕΛ.ΑΝΤ.)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η Ελλάδα και η Κύπρος – οι δύο κρατικές οντότητες του ελληνικού έθνους – βρίσκονται αντιμέτωπες, μ’ ένα συνδυασμό θανάσιμων απειλών. Αυτό που διακυβεύεται, μέσα στο σημερινό εθνοκεντρικό, πολυπολικό, άναρχο και άκρως ανταγωνιστικό κόσμο, είναι αν οι Έλληνες  θα επιβιώσουν ως ελεύθερο και ανεξάρτητο έθνος ή θα καταστούν αναλώσιμοι και θα υποταχθούν – διαλυθούν από υπέρτερες δυνάμεις.

Η ουσιαστική χρεοκοπία, το 2010, μέσα στην Ευρωζώνη οδήγησε στα Μνημόνια τα οποία προκάλεσαν την καταστροφή της παραγωγικής βάσης της χώρας, την αύξηση της ανεργίας, τη φτωχοποίηση μεγάλου τμήματος του λαού, τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής, τον αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, την εκποίηση σε ξένους στρατηγικών υποδομών και επιχειρήσεων, την πληθυσμιακή συρρίκνωση (μείωση γεννήσεων – ελληνική μετανάστευση), ενώ επιταχύνθηκε η δημογραφική αλλοίωση με την εγκατάσταση στο ελληνικό έδαφος πρόσθετων αλλοεθνών – αλλόθρησκων πληθυσμών.

Η εκχώρηση της νομισματικής ανεξαρτησίας στη Φρανκφούρτη (ΕΚΤ), με την αντικατάσταση της δραχμής από το ευρώ το 2002, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός δυσθεώρητου συναλλαγματικού χρέους το οποίο έχει υποδουλώσει, για πολλές δεκαετίες, τη χώρα στους δανειστές. Η υποδούλωση δεν έχει μόνο οικονομική διάσταση αλλά και γεωπολιτική. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όλοι οι συντελεστές ισχύος του Ελληνισμού καταρρέουν, εδώ και χρόνια, με γεωμετρική πρόοδο.

Από την πλευρά της, η νεο-οθωμανική – αναθεωρητική Τουρκία εκμεταλλευόμενη την ελληνική αδυναμία προωθεί τα επεκτατικά σχέδιά της στην Κύπρο, το Αιγαίο και τη Θράκη. Κανένα διεθνές δίκαιο και καμιά συμμαχία (ΕΕ – ΝΑΤΟ – Ενεργειακή Συνεργασία στην Α. Μεσόγειο κλπ) δε θα προστατεύσει τον Ελληνισμό από την τουρκική λαίλαπα όταν, πολύ σύντομα, θα έχει ανατραπεί αποφασιστικά ο συσχετισμός ισχύος στο ελληνοτουρκικό σύστημα. Οι Έλληνες θα είναι ανίσχυροι και μόνοι τους.

Οι πολιτικές ηγεσίες σε Αθήνα και Λευκωσία είναι κατώτερες  των απαιτήσεων επιβίωσης του έθνους. Αδυνατούν ή δε θέλουν να αντιληφθούν το μέγεθος των απειλών που συσσωρεύονται. Αδυνατούν να προετοιμάσουν την αντίσταση του Ελληνισμού. Δειλές, φοβικές,  ανίκανες και αφελείς έχουν εκχωρήσει τη διαχείριση των ύψιστων εθνικών συμφερόντων στις ξένες δυνάμεις που ελέγχουν τη χώρα, μέσω του νομίσματος και του χρέους. Οι πολιτικές ηγεσίες αναλώνονται στην καθημερινή μικροκομματική διαχείριση και τη ψηφοθηρία με μοναδικό στόχο τη χειραγώγηση των πολιτών κατά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η Ελληνική Αντίσταση (ΕΛ.ΑΝΤ.) δεν είναι ένα ακόμη κόμμα, κίνημα ή οργάνωση, ανάμεσα στα πολλά που υπάρχουν, αλλά επιδιώκει τη βαθιά τομή στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Ο παλαιοκομματισμός – δωσιλογισμός, με όποια ετικέτα κι αν παρουσιάζεται, πρέπει να ανατραπεί πριν διαλύσει τελείως και παραδώσει το έθνος. Η ΕΛ.ΑΝΤ. επιδιώκει πρωταρχικά την ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, των οποίων τα σημαντικότερα προβλήματα είναι κοινά. Γι’ αυτό η ενότητα αυτή είναι απόλυτα εφικτή. Η ΕΛ.ΑΝΤ. επιδιώκει επίσης, την υπέρβαση των παλαιών διαχωριστικών γραμμών μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, που στη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης δεν έχουν κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Ο κατακερματισμός και η διάσπαση των Ελλήνων σε ανταγωνιστικές πολιτικές φατρίες είναι το εργαλείο για τη διατήρηση της ξενοκρατίας στη χώρα. Γι’ αυτό η υπέρβαση αυτή είναι απόλυτα αναγκαία. Ένα πατριωτικό όραμα που θα ενώσει τον Ελληνισμό είναι απαραίτητο  για την επιβίωση του έθνους.

Συνέχεια >

 

 

Η εν δυνάμει ελληνική ΑΟΖ σύμφωνα με τη διεθνή Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS).

Η “Γαλάζια Πατρίδα” που διεκδικούν οι Τούρκοι μη αναγνωρίζοντας ότι τα νησιά δικαιούνται ΑΟΖ

Μοιράσου το άρθρο: